lauantai 15. syyskuuta 2012

Äärikristityt haluvat sotaa

Rienauselokuvan esittelyfilmin tuottajat ja sitä internetissä ponnekkaasti jakavat amerikkalaiset kiihkokristityt tukevat toiminnallaan ennen muuta al-Qaidaa ja muita ääri-islamisteja.
http://www.iltasanomat.fi/paakirjoitus/art-1288499411841.html

Yhdysvalloissa toimii monia ns. äärikristittyjä järjestöjä, jotka haluavat että Armageddon tulee. Ns. tempaususkovaiset uskovat, että todelliset kristityt (eli äärikristityt) temmataan taivaaseen Armageddonissa ja Satanistit jäävät maan päälle taistelemaan Perkeleen puolesta. Myös (ääri)muslimit uskovat suurinpiirtein samoin eli molemmille raju konflikti sopisi vallan hyvin. Äärilaidan aktivistit uskonnosta riippumatta luultavasti ovat monessa mielessä samanlaisia, koska äärimmäiset teot viehättävät vain joitain persoonallisuustyyppejä. Samanlailla ajattelevia on myös ns. ilmastouskovaisissa eli heidän teologiansa on myös äärimmäinen.
http://juffo.blogspot.fi/2012/09/okkultismi-ja-politiikka.html

Obama ja Mitt Romney eivät kumpikaan vaikuta ääriuskovaisilta vaan perusvetkuilta poliitikoilta. Yhdysvaltojen hallinnossa on kuitenkin äärilinjojen agentteja ja monet haluaisivat rajua konfliktia. Konflikti voi lähteä käsistä vahingossa vaikka poliittinen eliitti ei sitä haluaisikaan. Kristityissä on paljon ristiretkien kannattajia ja temppeliritareilla on tässäkin ajassa omat taistelijansa.
http://www.verkkomedia.org/news.asp?mode=3&id=4990

http://www.ksml.fi/mielipide/paakirjoitukset/tata-yhteenottoa-ja-verenvuodatusta-ei-olisi-tarvittu/1246910

Yhteenottojen perussyy ei ole missään Muhammed elokuvassa vaan Amerikan tunkeutumisessa muslimialueille ja sekaantumisessa muslimien sisäisiin valtakiistoihin. Muslimit eivät pidemmän päälle hyväksy Amerikan toimia ja luultavasti nyt Amerikka heitetään ulos muslimialueilta. Ilmeisesti heittoprosessi on nyt alkanut.
http://www.verkkomedia.org/news.asp?mode=3&id=4968

http://www.khilafah.com/index.php/news-watch/middle-east/14655-why-are-muslims-so-angry-ask-donald-rumsfeld

http://www.khilafah.com/index.php/news-watch/middle-east/14654-anti-american-protests-seen-as-tip-of-the-islamist-iceberg

Länsi on toistuvasti loukannut muslimeita eli Amerikan vastaisuus on täysin odotettavissa ollutta. Muslimimaailma ehkä liittoutuu enemmän Kiinan kanssa. Sotilaallisesti yhdistynyt Arabimaailma ei ole Lännen pompoteltavissa.
http://natonalla.blogspot.fi/2012/06/usan-presidentti-ja-drone-sodat.html

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti