lauantai 1. syyskuuta 2012

Lännen tuho

Länsi luotiin aikanaan kehitysmaita ja omaa työväestö riistämällä. Nyt tämä tie on lopussa, koska Lännen kansat eivät enää tee työtä. Velkaantumalla ja auttamalla heikkoja valtioita ei vaurautta luoda. Vanha menestyvä eurooppa olisi laittanut kreikkalaiset kovaan työhän luomaan vaurautta mutta nyt Kreikkaa tuetaan.
Jos olet kateellinen niille, joilla on rahaa, älä vain istu ja valita. Juo ja polta vähemmän ja tee enemmän töitä, hän suomi kaivosteollisuuden ammattijulkaisussa.
Tällaiset lausunnot loukkaavat niitä miljoonia australialaisia, jotka käyvät työssä ja maksavat laskunsa, moitti valtiovarainministeri Wayne Swan.
http://www.iltasanomat.fi/ulkomaat/art-1288496210028.html

http://www.verkkouutiset.fi/index.php/ulkomaat/35-ulkomaat-stt/108021-108021

Vaurastuminen vaatii väistämättä valtavasti työtä, onnea ja yleensä myös röyhkeyttä.  Miljardeja ei luoda hyssyttelemällä ja nynneröinnillä, eikä etiikasta paasaamalla. Länsi on monessa mielessä väsynyt, koska se ei enää halua käyttää historiallisen tiedon perusteella tehokkaita menetelmiä vaurauden luomiseen (eli kehitysmaiden ja köyhien raakaa riistoa). Työläisten kuuluu kuolla tuotantolinjan ääressä,  jotta vaurautta kyetään luomaan.
http://blogs.theaustralian.news.com.au/goodlyfabric/index.php/theaustralian/comments/why_aren/

http://lawonlineau.wordpress.com/2012/03/21/the-greens-cia-and-the-mrrt/

http://theclimatescepticsparty.blogspot.fi/2012/06/did-treasurer-wayne-swan-mislead.html

http://ocarr.blogspot.fi/2012/08/wayne-swan-on-springsteen-and-political.html

http://adriantout.blogspot.fi/2012/07/wayne-swan-australia-rock-solid.html


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti