keskiviikko 5. syyskuuta 2012

Jaakonsaari halveksii Suomea

Epämiellyttävä totuus on, että Suomi on maailman kärkimaita monessa “pahassa” kuten perheväkivallassa ja lasten pahoinpitelyssä sekä vanhusten heitteillejätössä. Suomessa valitettavan yleiset lasten pahoinpitelyt ovat useissa rutiköyhissä kehitysmaissa tuiki tuntematomia.Mikä meitä oikein riivaa? Vastaus on : välinpitämättämyys, kylmyys ja kovuus sekä yhteisöllisyyden rankka rapautuminen.
http://liisajaakonsaari.puheenvuoro.uusisuomi.fi/115995-epamiellyttava-totuus

Liisa Jaakonsaari (SDP) halveksii suomalaista kulttuuria ja tapoja. Suomessa ihmisoikeudet ovat varsin hyvällä tolalla monessa mielessä. Suomessa ei juurikaan ole valtion harjoittamaa institutionaalista väkivaltaa kansalaisia kohtaan. Jos suomalaisten perusluonne on ilkeä, kylmä ja kyräilevä niin se ei kuitenkaan ole mikään ihmisoikeus. Suomalaisilla on lain sallima (ja suojelema) oikeus olla ilkeitä ja häikäilemättömiä toisiaan kohtaan. Suomessa ei ole pakko olla kiltti jos ei halua.
http://mediaseuranta.blogspot.fi/2012/01/liisa-jaakonsaari-eu-viha-yhdistaa.html

http://joukopeltonen.blogspot.fi/2012/08/tosiasia.html

Liisa Jaakonsaari on kovanluokan federalisti, ilmeisesti hän halveksii pitkälti suomalaista elämäntapaa ja suomalaisia.
http://poistyopoydalta.blogspot.fi/2012/09/synttariparlamentaarikot.html

http://hampaankolosta.blogspot.fi/2012/09/poliittinen-joukkotuhoase.html

2 kommenttia:

  1. Liisa on kyllä mielestäni oikeassa havainnossaan. Sen sijaan hän ei huomaa, että on itse sosialidemokraattina asiantilaan suurin syyllinen. Mikään ei tapa välittämistä ja yhteisöllisyyttä yhtä tehokkaasti kuin "hyvinvointivaltio" ja sosialidemokratia.

    VastaaPoista
  2. Harvoja maita kuitenkaan on jossa asiat olisivat paremmin. Suomalaisten kylmyys on kulttuurista riippuva eikä sinällään säädeltävissä.

    VastaaPoista