perjantai 19. lokakuuta 2012

USAlla ei varaa ilmastonmuutokseen

And the most heated bouts of sparring were over energy policy; the candidates nit-picked Obama's record of drilling for oil on public lands, argued over wind power jobs, and declared their love for coal, coal, coal. As for climate change, surprise — it wasn't mentioned a single time. That's three debates and nary a mention of climate change. Which isn't just crazy because this year is breaking all kinds of heat and extreme weather records — it's also crazy because they spent so much time talking about energy and managed to avoid the topic altogether.
http://www.treehugger.com/energy-policy/obama-romney-clash-over-whod-drill-more-oil-burn-more-coal.html

Ilmeisesti Amerikalla ei ole enää varaa ilmastonmuutosdiskurssiin.
http://www.baltimoresun.com/news/opinion/readersrespond/bs-ed-climate-change-letter-20121019,0,618508.story

Yhdysvallat joutuu tulevaisuudessa kamppailemaan asemastaa suurmahtina tosissaan. Massiivinen velkaantuminen, liittolaisten heikkous ja Kiinan nousu pienentävät pelivaran vaatimattomaksi.

Yhdysvallat on vielä ykkönen monessa asiassa mutta Kiina hönkii niskaan. Amerikan liittolaiset taas ovat varsinaista rupusakkia eli sieltä ei paljoa apua tule parhaimmillaankaan.
http://www.carbonbrief.org/blog/2012/10/this-weeks-top-six-rebuttals-of-david-roses-warming-has-stopped-claims

http://www.kentucky.com/2012/10/19/2377053/activists-want-climate-change.html

http://www.vihrealanka.fi/uutiset/miksi-ilmastonmuutoksesta-ei-puhuta-t%C3%A4ss%C3%A4-on-vastaus

Yhdysvaltojen mahtiasema ei ole kuitenkaan enää itsestäänselvä vaan Kiina kykenee haastamaan sen ja jopa ajoittain ohittamaan Yhdysvallat. Teknologiassa uusi post pc paradigma ei enää suosi Amerikkaa entisen pc paradigman tapaan vaan Kiina kykenee haastamaan Yhdysvallat ja pilkkomaan Amerikan positiot palasiksi ja pienentämään Yhdysvaltojen teknologisen etumatkan merkityksettömäksi.
http://tietsikka.blogspot.fi/2012/10/ug802-kayttokokemuksia.html

Muutos on ollut nopea ja positiot ovat vaihtuneet. Yhdysvalloilla on vielä toimintakyky, mutta se enää kykene toimimaan itsestäänselvänä johtajana.
http://jtalous.blogspot.fi/2012/09/redatoms-ja-gree.html
President Obama understands and accepts the scientific consensus that the burning of fossil fuels is trapping heat in the atmosphere, with potentially catastrophic long-term effects. Mitt Romney’s view, as on many issues, is pure quicksilver — impossible to pin down — but when he was governor of Massachusetts, climate-change activists considered him enlightened and effective.
http://www.washingtonpost.com/opinions/eugene-robinson-why-no-discussion-of-climate-change/2012/10/18/a3cd74ec-195d-11e2-aa6f-3b636fecb829_story.html

Köyhän maailmassa ei ole uhoa vaan tappelu leivän kannikasta on elämää normittava tosiasia. Luultavasti Yhdysvallat ei ole enää siinä asemassa, että se kykenisi toimimaan ilmastonmuutosta vastaan kuten vielä Al Gore ja Bill Clinton kykenivät ainakin puheissaan jos ei välttämättä teoissaan.
http://www.democracynow.org/2012/9/6/democratic_donors_withhold_contributions_over_absence

http://blogdogcicle.blogspot.fi/2012/10/arrested-green-party-vp-nominee-cheri.html

http://weeklyintercept.blogspot.fi/2012/10/jill-stein-cheri-honkala-arrested-call.html

http://jillmania.com/2012/07/17/jill-stein-is-the-green-presidential-candidate-and-cheri-honkala-is-her-running-mate/

http://hampaankolosta.blogspot.fi/2012/10/jo-riittaa-lankkari-normatiivisuus.html

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti