tiistai 2. lokakuuta 2012

Amerikan ja Kiinan Propaganda

Kiinalaistaustaisen yhtiön halu päästä suomalaisen radiokanavan omistajaksi pisti viranomaiset pohdiskelemaan sananvapauden rajoja.
http://www.verkkouutiset.fi/index.php/politiikka/984-politiikka/109915-109915

Kiinalaisten kyky tehdä Suomessa propagandaa on niin vaatimatonta, että siitä ei kannata edes puhua. Amerikkalainen propaganda taas on Suomessa niin vahvaa, että sitä pidetään totuutena. Suomessa ei kukaan ole huolissaan esim. Nokian hyväksi tehdystä vääristelystä ja valheesta vaikka se on pitkälti ajanut Suomen nykytilaan. Suomessa julkinen keskustelu ja tiedotusvälineet tekevät valtavasti propagandaa, jota ei kansa edes kykene kyseenalaistamaan. Esim. viherpipertäjien propaganda on valtavaa. Ilmastonmuutosta ei Suomessa voi julkisesti kyseenalaistaa jos on riippuvainen jostakin.
http://ilmastohuijaus.blogspot.fi/

Samoin Suomessa vallitsevaa vahvaa valtiouskontoa ei juurikaan kukaan kyseenalaista.
http://jtalous.blogspot.fi/2012/10/finanssivero.html

Myöskään Suomessa ei julkisesti keskustella Superälyn voimasta ja siitä, että vuoteen 2024 mennessä tietokoneiden teho ylittää lähes kaikessa ihmisaivot. Itse pitäisin tätä kaikista tärkeimpänä asiana mitä nyt yleensä tässä ajassa on. Talouskriisit ovat temporaalisia, teknistieteelliset muutokset yhteiskunnan perusrakenteissa ovat ihan eritason muutoksia.
http://tietsikka.blogspot.fi/2012/09/kasparov-ja-deep-blue.html

Superälystä ei juurikaan keskustella julkisesti missään eli tilanne on siinä mielessä erikoinen.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti