maanantai 17. joulukuuta 2012

al-Qaeda ja NWO

Verkkomediassa keskustellaan al-Qaedesta (al-Qaida) ja NWOsta.
http://www.verkkomedia.org/news.asp?mode=2&id=6096#kommentit

http://juffo.blogspot.fi/search/label/NWO

http://nwohavaintoja.blogspot.fi/

Itse olen kyllä pitkälti samaa mieltä kuin joku kirjoittaja, että al-Qaeda on CIA:n luomus. Aikanaan Osama Bin Laden oli CIA:n agentti, joka toimi Afghanistanissa Neuvostoliittoa vastaan. Talebanit sun muut luotiin Amerikan voimilla taistelmaan Neuvostoliittoa vastaan.
http://en.wikipedia.org/wiki/Al-Qaeda

Koko muslimiliikehdintä on pitkälti amerikkalaisten ja neukkujen aikaansaamaa. Neuvostoliitto nyt kaatui mitä nyt osa KGB:stä jäi toimimaan ja pyörittämään neukkuagentteja ja ympärimaailmaa varastoitua valtavaa omaisuutta. Jokatapauksessa muslimiliikehdintä on pitkälti CIA:n ja KGB:n luomaa. Al-Qaidan ainut tehtävät nykyään on tehdä iskuja siten, että Amerikka saa vapaat kädet häärätä oman mielensä mukaan missä sillä on jotain intressejä. Muslimit ovat pitkälti pelinappuloita ja siten käytännössä Lännen pelin uhreja. Monessa mielessä koko Al-Qaidaa ei ole edes olemassa vaan se on virtuaaliorganisaatio, jolla tehdään iskuja, että Yhdysvallat saa sitten häärätä ympäri maailmaa oman mielensä mukaan. Aikanaan oli juttuja miten Osama Bin Laden nähtiin jossain jenkkitukikohdassa Pakistanissa leikattavana.
http://www.fas.org/irp/world/para/ladin.htm

http://www.khilafah.com/

http://english.pravda.ru/opinion/columnists/03-12-2012/123005-communist_victory_amerika-0/

http://www.verkkomedia.org/news.asp?mode=3&id=6083

Al-Qaeda palvelee Yhdysvaltain strategisia intressejä oikeuttamalla valtavan sotilaskoneiston olemassaolon ja antamalla Yhdysvalloille tekosyyn toimia maailmanlaajuisesti ilman, että sen toimia voidaan juurikaan kyseenalaistaa.
http://jpoli.blogspot.fi/2012/12/pertti-salolainen-ja-juutalaisuus_14.html

http://jpoli.blogspot.fi/2012/12/afghanistan-veriehtoollinen.html

http://jpoli.blogspot.fi/2012/12/materialismi-ja-kommunismi.html

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti