maanantai 31. joulukuuta 2012

Suvaitsevaisto vedättää

"Keitä ovat ne, jotka ovat sulkeneet muut kuin suomalaiset ja suomenruotsalaiset vallan ulkopuolelle?He ovat juuri se akateemisesti koulutettu, liberaali ja kansainvälinen porukka, joka puhuu monikulttuurisuuden tärkeydestä. Kerran, kun olimme pitkään keskustelleet siitä, miten valta täytyisi jakaa uudestaan monikulttuurisessa yhteiskunnassa, ystäväni – suomenruotsalainen demari – muistutti, etteivät ruotsinkieliset voi tinkiä asemastaan: "Ottakaa suomenkielisiltä."
http://haerkaelauri.puheenvuoro.uusisuomi.fi/128486-abu-hanna-paljastaa-vihreiden-rasistit-ja-rkpn-kyseenalaisen-vaikutusvallan

Selväähän on se, että monet ns. viherpipertäjät ja suvakit ovat todellisuudessa hyvin ahdasmielisiä ja alhaisen kehitystason olentoja. Monelle suvakille liberaalisuus ja muu suvaitseminen ovat vain oman identiteetin pönkittämistä ja oman sosiaalisen aseman varmistamista eikä siihen liity todellista lähimmäisen arvostamista tai lähimmäisenrakkautta. Tälläinen suvakki ei suvaitse oikeastaan ketään vaan on hyvin suvaitsematon. Sinällään on irrationaalista kutsua tälläistä ihmistä liberaaliksi tai suvaitsevaiseksi koska sitä hän ei todellisuudessa ole.
http://joonasl.puheenvuoro.uusisuomi.fi/128492-kukkahatut-naulakkoon

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti