keskiviikko 12. joulukuuta 2012

Jesuiitat kristikunnan ydintä

Jesuiitoissa on ollut paljon filosofeja, jotka ovat edistäneet valtavasti kristillistä teologiaa ja ajattelua.
http://juffo.blogspot.fi/2012/12/jeesuksen-ruumis.html

Jotkut haluavat jäädä traditionaalisiin uskontulkintoihin, eivätkä halua uudistaa uskoa. Elävä usko on kuitenkin muuttuva ja edistyvä, ei paikallaan pysyvä dogmikokoelma.
http://pienoinen.puheenvuoro.uusisuomi.fi/126845-jesuiitat-pyrkivat-rakentamaan-uutta-maailmanjarjestysta#comments

3 kommenttia:

 1. 2000-luku on jesuiittojen erikoisen mielenkiinnon kohteena, jolloin heidän päämäärien ja suunnitelmien pitäisi toteutua. Jesuiittojen päämäärä on saada kaikki uskonnot, kirkot, herätysliikkeet sekä tietyt yhteiskunnan tahot tulemaan yhdeksi uudeksi maailmaksi, uudeksi maailman järjestykseksi ekumenian, politiikan, talouden, yhteiskunnan, kulttuurin ja uskontojen kautta. Jesuiitat ovat soluttautuneet kaikkialle maailmaan, toteuttaakseen päämääränsä uudesta maailmanjärjestyksestä.

  Vatikaani pyrkii soluttautumaan jokaiseen yhteiskunnan elämänalueeseen ja soluttautumisten avulla vatikaani pyrkii pääsemään yhden maailman hallituksen hallitsijaksi. Tämä suunnitelma on ollut voimassa jesuiittaveljeskunnan perustamisesta asti. Jesuiitat pyrkivät ottamaan maailman valtansa alle poliittisesti, taloudellisesti ja uskonnollisesti. Vatikaani opettaa "apostolista" järjestystä, jossa paavilla on täydellinen valta. Vatikaanin oppi maallisesta vallasta tarkoittaa paavin vallan oleva maallisen hallituksen yläpuolella. Paavi sanoo olevansa kirkon pää ja valtion pää. Jesuiittojen päämäärä on alistaa koko maa paavin maallisen ja uskonnollisen vallan alaisuuteen.

  http://koti.phnet.fi/petripaavola/jesuiitat.html

  VastaaPoista
 2. Paavin toiminta on varsin loogista jos oletetaan, että Jeesus oli Jumalan poika. Paavi ajattelee suoraan, että Jumalan Poika valtuutti Paavin toimimaan maan päällä kun Jeesus on estynyt hoitamasta juoksevia asioita.

  VastaaPoista
 3. Paavin toiminta ei poikkea kovinkaan paljoa muiden mahtiuskontojen toiminnasta.

  VastaaPoista