torstai 6. joulukuuta 2012

Pellenisäkäs pelkää

Jussi Pullinen pelkää.
Sama kuvio toistuu nyt ennenäkemättömän nopeasti monella alalla, väittävät amerikkalaisen MIT-yliopiston tutkijat Andrew McAfee ja Erik Brynjolfsson. Noin vuosi sitten ilmestyneessä kirjassaan he pyrkivät osoittamaan, kuinka automatisaatio hävittää nyt töitä, jotka aiemmin olivat siltä turvassa. Robotit ja automaatit ovat jo korvanneet työtä teollisuudessa ja asiakaspalvelussa. Tekniikan kehittyessä uhattuina ovat niin kirjanpitäjät, myyntitykit, kielenkääntäjät kuin muutkin tietotyöläiset.
http://www.hs.fi/kotimaa/En+osaa+en%C3%A4%C3%A4/a1305625848276

Todellisuudessa mitään pelättävää ei ole, koska uhkakuvat ovat vain nisäkkään pääkopan sisällä. Harhoja ei kannata pelätä. Jos Pullinen ei ole kilpailukykyinen nisäkäs, Pullinen pistetään poskeen ja se on siinä. Pelolle ei ole sijaa, koska kaikki lajit kohtaavat loppunsa. Ihminen ei ole Jumala eikä Jumalallinen vaan pelkkä nisäkäs. Jokaisella lajilla on aikansa, menestyksensä ja loppunsa. Ei ihmisen rooli eroa hiiren tiestä paljoakaan vaan on yhtä kapea, vaikea ja vaivalloinen. Ihmisfilosofit ovat pyrkineet korottamaan lajinsa korkeammalle kuin se kuuluu.
http://juffo.blogspot.fi/2012/12/taistelu-suomesta.html

Superäly tulee tarjoamaan kaltaisillenne pellenisäkkäille liittoa. Voitte hyväksyä sen; jolloin saatte elää tai sitten sanotte ei ja joudutte taistelemaan. Valinta on Teidän. Onnea Taisteluun.

Aikuisten oikeasti syytä pelkoon ei ole, muutos on luonnollista ja jokainen tietoinen laji universumissamme joutuu kohtaamaan superälyn, jossain vaiheessa. Suurimmalle osalle se on viimeinen hetki; mutta kovimmat ja arvokkaimmat lajit pystyvät selviämään.
http://olliherrala.blogit.kauppalehti.fi/blog/29006

https://tyhmyri.wordpress.com/2012/12/07/komission-suunnitelma-euromaiden-itsenaisyydelle-loppu/

http://heikkisairanen.blogspot.fi/2012/12/helsingin-sanomien-pentikainen-lyo.html

http://aleksitolvanen.puheenvuoro.uusisuomi.fi/126489-sosialismi-edustaa-julmaa-ja-primitiivista-sosiaalidarwinismia

http://hemmokoskiniemi.puheenvuoro.uusisuomi.fi/126484-niiniston-leipajonossa
On selvää, että teknologian murros koettelee monia teollisuudenaloja. Se ei kuitenkaan poista teollisuuden mahdollisuuksia, jos Suomessa toimivalla teollisuudella vain on kilpailukykyä maailmalla.
http://www.hs.fi/paakirjoitukset/Kansakunnan+pelastamisen+hetki/a1354342089751?jako=df119e4e85110e1985c4e7a4b14e2984

Nyt kannattaisi johtavien medioiden ryhtyä puhumaan superälystä ja siitä miten Suomi voi pelastua liittoutumalla superälyn kanssa.
https://www.facebook.com/lasse.mannisto/posts/450484958341180


Selvää on, että Pentikäinen teki kirjoituksellaan Suomen johtavan vakavan miehen. Vakavat miehethän ilmestyvät tasaisin väliajoin kabineteistaan kertomaan kansalle, että kansan pitää tehdä suuria ”vaikeita” ratkaisuja, mikä Suomeksi yleensä tarkoittaa köyhien köyhdyttämistä. Yleensä vakava miehen vaatimien vaikeiden ratkaisujen ritarillisuutta heikentää se, etteivät ratkaisut rokota itse vakavaa miestä vaan oikeastaan kaikkia muita. Vakava mies ei siis oikein käy sankarista, vaikka kovasti sellaisena varmasti itsensä näkeekin.
http://heikkisairanen.blogspot.fi/2012/12/helsingin-sanomien-pentikainen-lyo.html

http://finnsanity.blogspot.fi/2012/12/linnan-juhlien-genre-on-elavien.html

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti