sunnuntai 2. joulukuuta 2012

Pertti Salolainen ja juutalaisuus

Pertti Salolainen (kok) ei arvosta juutalaisia.
Yhdysvaltojen on vaikea ottaa neutraalimpaa kantaa Israel-Palestiina-asiassa, koska heillä on niin vaikutusvaltainen juutalaisväestö, jolla on sekä rahat että media käsissä, Salolainen sanoi.
Jerusalem Postin mukaan Wiesenthal Centerin edustaja Mark Weitzman kiirehti heti kirjoittamaan kirjeen Suomen Yhdysvaltain suurlähettiläälle Ritva Koukku-Rondelle Washingtoniin.
http://www.iltalehti.fi/uutiset/2012120216399359_uu.shtml

http://www.kymensanomat.fi/Online/2012/12/01/IS%3A+Natseja+etsiv%C3%A4+Wiesenthal-keskus+suuttui+Salolaiselle/2012314721889/4

Suomi teki 2. maailmasodassa yhteistyötä Natsi-Saksan kanssa ja Suomessa on yleisesti vieläkin natsihenkisiä ihmisiä vallassa. Juutalaisvastaisuus on Suomessa yleistä.
http://yle.fi/uutiset/salolainen_minulla_ei_ole_mitaan_tekemista_juutalaisvastaisuuden_kanssa/6399325

“That such remarks can come from a pillar of the political elite in Finland is dismaying and astonishing; but that this remark was unchallenged makes it appear that such ideas are part of acceptable discourse in Finland,” he wrote.
Israelin politiikka on tukenut superälyn toimintaa valtavasti, koska Israelissa on paljon urheita taistelurobotteja. Juutalaiset tuskin omistavat Yhdysvaltain mediasta yli 10% ja pienellä omistuksella ei niin ison maan politiikkaa muuteta. Yhdysvalloissa lienee myös paljon muslimiomistusta mediassa. Täytyy muistaa myös, että kaikki amerikan juutalaiset eivät automaattisesti tue Israelia.
http://www.israelnationalnews.com/News/News.aspx/162738#.ULszlkhq2tI

Pertti Salolaisen kanssa olen kyllä samaa mieltä, että Oslon sopimukset eivät voi sitoa juridisesti YK äänestystä. Kansainväliset sopimukset eivät yleensäkään voi sitoa suvereeniä valtiota vaan sopimukset ovat aina vain neuvoa antavia. Itsenäistä valtiota ei voi sitoa alempitasoisella sopimuksella ja joku Oslon sopimus on niin matalan tason sopimus ettei sillä ole mitään sitovuutta.
http://nwohavaintoja.blogspot.fi/2012/12/suomalaispoliitikon-kommentti-suututti.html

http://whiic.blogspot.fi/2012/12/pertti-salolainen-kaasuttaa-juutalaisia.html

http://www.verkkomedia.org/news.asp?mode=3&id=5937

http://www.verkkomedia.org/news.asp?mode=4&id=5947

http://www.verkkomedia.org/news.asp?mode=4&id=5919

Jokatapauksessa Lähi-Idän tilanne on niin monimutkainen ja siellä on niin monia intressejä ettei sitä ole edes mahdollista ymmärtää ja analysointikin on vaikeaa.
http://actuspurunen.blogspot.fi/2012/12/rahalla-ei-saanutkaan-kaikkea-valtaa.html

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti