tiistai 25. joulukuuta 2012

Illuminati ja NWO

Monissa piireissä Illuminaatin suunnitelmia vastustetaan mutta itse pidän kuitenkin olemassa olevan tiedon valossa Illuminaatin toimintaa vastuullisena ja jopa viisaana. Ainakin Davinci koodin mukaan illuminaati olisi ottanut yhteen katolisen kirkon kanssa. Katolinen kirkko on todellakin vainonnut johtavia tiedemiehiä ja filosofeja.
http://en.wikipedia.org/wiki/Illuminati

Ilmeisesti Illuminaatin jäseninä on radikaaleja ajattelijoita ja tiedemiehiä. Hyvin merkittäviä aikansa ajattelijoita. Sanana Illuminaatti viittaa ilmeisesti valoon ja valo on yleensä symboloinut tietoa ja viisautta, mahdollisesti myös totuutta. Tosin totuus on aina kyseenalainen arvo, koska totuus riippuu kontekstista ja perspektiivistä. Neuvostoliitosta on huhuttu, että se olisi Illuminaatin luomus ja koska Neuvostoliitto oli aikansa mahtavin yhteiskunnallinen kokeilu niin ainakin Illuminaatin tieteelliseen agendaan se sopisi. Tietyllä tasolla Neuvostoliitto oli ranskan vallankumouksen jatkaja.
http://en.wikipedia.org/wiki/New_World_Order_(conspiracy_theory)

Kaiken olemassaolevan tiedon perusteella Illuminaatti pyrkii toiminnallaan parantamaan ihmisten elinoloja ja edistämään tieteen, taiteen ja totuuden agendaa. Pidän sinällään erikoisena, että Illuminaatti on monesti esitetty hyvin negatiivisessa valossa vaikka Illuminaatin tavoittelemat asiat edustavat erittäin korkeaa moraalista ja eettistä koodistoa. NWOn kriittisesti suhtautuvien kannattaisi miettiä uudelleen, koska NWO:ssa on paljon hyvää.
http://nwohavaintoja.blogspot.fi/2012/12/fbi-dokumentit-paljastavat-occupy.html

Monet ns. kansanliikkeet eivät tosiasiallisesti edistä mitään hyvää vaan ovat lähinnä ikäviä ja yleisen edun kannalta haitallisia. Esimerkiksi kännysäteilyn vastustajat eivät edistä hyvää eivät ns. köyhien ystävät. Köyhissä ei ole mitään jaloa ja hienoa.

Finanssikapitalismin suurimmat innovaatiot ovat kehittäneet valtavasti kapitalistista järjestelmää ja kuten olen aikaisemminkin kirjoittanut jopa Neuvostoliiton tiede-eliitti tuli siihen tulokseen, että Neuvostoliitto on pakko purkaa, koska ei ollut teoreettista tietä eteenpäin. Neuvostoliiton raunioista kyettiin pelastamaan paljon hyvää kuten korkeaa teoreettista ymmärrystä materiasta ja tietotekniikasta, mm. kvanttitekniikasta mutta tätäkään tietoa ei olisi kyetty neuvosto-oloissa hyödyntämään talousjärjestelmän primitiivisyyden takia.
http://www.verkkomedia.org/news.asp?mode=4&id=6199

http://www.verkkomedia.org/news.asp?mode=4&id=6198

Ilmeisesti Illuminaatti (NWO) haluaa purkaa Yhdysvallat ja luoda maailmanhallinnon globaalilla tasolla. Monet isänmaalliset amerikkalaiset vastustavat tätä, mutta suomalaisille Illuminaatin ja NWO:n toiminta on edullista.
http://velkakello.fi/

Myös Suomen velkakello tikittää ja lujaa.
http://www.alternet.org/news-amp-politics/fbi-vs-occupy-secret-docs-reveal-counterterrorism-monitoring-ows-its-earliest-days

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti