tiistai 11. joulukuuta 2012

Markkinajärjestelmä tehokkain

Aikanaan Neuvostoliittolaiset tiedemiehet tulivat suurten kokeiden seurauksena lopputulokseen, että markkinajärjestelmä on tehokkain ja kommunismilla (tai sosialismilla) ei pystytä menemään eteenpäin. Näiden tulosten takia mm. Kiinan taloutta siirrettiin markkinatalouden suuntaan ja Neuvostoliitto purettiin tarpeettomana. Teoreetikot eivät löytäneet menetelmiä korjata suunnitelmatalouden puutteita ja sitten poliittinen ylinjohto Neuvostoliitossa toteutti Neuvostoliiton hajottamisen, koska tehokasta tietä eteenpäin ei ollut olemassa kommunismin oloissa ja voimavarat siirrettiin Yhdysvaltojen tukemiseen, koska Yhdysvallat nähtiin kommunistisen tiede-eliitin parissa kehittyneimpänä kapitalistisena järjestelmänä. Jo aikanaan Marx ennusti, että kommunistinen vallankumous tapahtuu edistyneimmässä kapitalistisessa järjestelmässä (eli Yhdysvallat). Neuvostoliitossa kommunismi ei voinut tapahtua koskaan, koska Venäjällä ei olleet mitenkään tieteellisesti, taloudellisti tai teknisesti edistynyttä kapitalismia. Venäjä oli takapajula ja tätä eivät Neuvostomenetelmät kyenneet muuttamaan.

Neuvostoeliitin (erityisesti tiede-eliitin parissa) oli jo pitkään ihmetelty työläisten paapomista ja talouden surkeutta. Ongelmat pystyttiin varsin nopeasti eristämään suunnitelmatalouden täysin olemattomaan feedback järjestelmään, jota aluksi pyrittiin korjaamaan mutta pian huomattiin ettei sitä pysty korjaamaan millään. Silloin Neuvostoeliitti päätti ulkoistaa Neuvostoliiton Neuvostoliiton fyysisten rajojen ulkopuolelle alueille missä ei ole kommunismia, koska sosialismi todettiin epäonnistuneeksi. Luonnollinen sijaintipaikka uudelle Neuvostoliitolle oli luonnollisesti Yhdysvallat ja tänäpäivänä Yhdysvallat onkin kommunismin viimeinen turvapaikka koko maapallolla.
http://www.kansanuutiset.fi/uutiset/kotimaa/2924557/eva-pelkasi-suomen-siirtyvan-vuoden-1975-vaaleissa-sosialismiin

Jotkut vielä halusivat kokeilla sosialismia/kommunismia euroopassa (EU, Euro) vaikka suurin osa Neuvostoteoreetikoista hylkäsikin suunnitelmatalouden. Uuden ajan kommunistijohtajat kulkevatkin legendaarisilla nimillä kuten Sauli Niinistö, Jyrki Katainen jne.
http://www.alexstubb.com/fi/blog/1972/#.UMdJNkhq2tI

Todelliset kommunistit tunnetaan suurista hampaista.
http://www.verkkomedia.org/news.asp?mode=3&id=5946

http://markkinat-politiikka-media.blogspot.fi/2012/12/eun-ja-euroalueen-uudistusvisio-on.html

http://finnsanity.blogspot.fi/2012/12/salaliittojen-porssikapitalismi.html

http://eurotalous.blogspot.fi/2012/12/merkelin-endgame.html

http://timosoini.fi/2012/12/hyvaa-itsenaisyyspaivaa-tulee-kovat-ajat/

http://politiikkaajarjella.blogspot.fi/2012/11/riskien-hallintaa-globaalilla-tasolla.html

http://kaikenhuippu.wordpress.com/2012/12/10/libertanismin-abc/

http://thomastaussi.blogspot.fi/2012/11/mencken-galleria.html

http://juffo.blogspot.fi/2012/12/uskonnot-avaruusolentojen-luomia.html

Jos uskonnot ovat avaruusolentojen luomia, niin loogisesti myös tiedemiehet, poliitikot, talous- ja yhteiskuntateoreetikot ovat saaneet apua taivaan valloilta.
http://www.ufo-blogger.com/2012/12/manimal-conspiracy-theory-with-jesse.html

http://nwohavaintoja.blogspot.fi/

http://tiedemies.blogspot.fi/2012/12/ipcc-on-valehdellut-ilmastonmuutoksesta_7.html

http://valkea.blogspot.fi/2007/08/sosialistin-ja-kommunistin-alkuper.html

http://hiljaistapohdintaa.blogspot.fi/2012/12/ortodoksilibertaarien-dilemma.html

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti