maanantai 31. joulukuuta 2012

Pankit murskanneet Occupy Wall Streetin

Kansalaisten siviioikeuksia puoltava The Partnership for Civil Justice Fund (PCJF) on saanut tiedonvapautta koskevan lain avulla haltuunsa asiakirjoja, jotka osoittavat vastaansanomattomasti Yhdysvaltain kansallisesta turvallisuudesta vastaavan DHS:n, FBI:n, paikallisten poliisien, tietoja kansalaisista keräävien alueellisten fuusiokeskusten ja yksityissektorin - lähinnä suurpankkien - toimineen yhteistoiminnassa pankkeja rikoksistaan tuomiolle vaativan Occupy Wall Street -kansanliikkeen (OWS) murskaamiseksi, kertoo brittilehti The Guardianissa kirjailija Naomi Wolff.
http://riikkasoyring.puheenvuoro.uusisuomi.fi/128524-asiakirjat-todistavat-pankkien-ja-viranomaisten-rikollisen-liiton

Itse pidän kyllä hyvänä, että Occupy Wall Street -kansalaisliike murskataan viranomaisten toimesta, koska OWS ei edistä mitään hyvää. OWS syyllistää rahoitussektoria ja tosiasiallisesti rahoitussektori on välttämätön kehittyneelle taloudelle. Ilman rahoitussektoria ja rahoitusinnovaatioita talous ei yksinkertaisesti toimi mitenkään. OWS:ää ei tarvitse sääliä, koska OWS ei edistä mitään hyvää.

Järjestäytyneen yhteiskunnan ei tule alistua terroristien ja huligaanien vaatimuksille vaan tälläiset ryhmät pitää pysäyttää. Yhdysvalloissa on paljon erilaisia ryhmiä, jotka terrorisoivat muita ja on hyvä, että FBI pistää nämä ryhmät kuriin.
http://www.guardian.co.uk/commentisfree/2012/dec/21/coming-drone-attack-america

Kehittynyt superälyä lähestyvä kapitalismi ei voi antautua terroristien armoille vaan omat kansalaiset pitää pysäyttää.
http://www.guardian.co.uk/commentisfree/2012/dec/29/fbi-coordinated-crackdown-occupy

http://www.justiceonline.org/commentary/fbi-files-ows.html

http://www.piksu.net/artikkeli/imf-pelk%C3%A4%C3%A4-usan-joutumista-velkojansa-kiinan-pinteeseen

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti