maanantai 19. joulukuuta 2011

Ilmastokriitikoita uhkaillaan

When leaders are unable to deal with reality, they just get the critics sent somewhere else. 500 years ago, the Inquisition would do that burning the infidels at the stake. Some decades ago, Hitler was sending the Jews to concentration camps. This week, Pachauri has gotten to the next level: send the climate skeptics to outer space!
http://ecotretas.blogspot.com/2011/12/pachauri-openly-defends-killing.html

"Our biggest problem is to deal with the skepticism and denial of the cult-like lemmings who would take us over the cliff," said Brown, a Democrat, eliciting cheers and laughter from an audience of roughly 200 policymakers, businessleaders, and activists. "The skeptics and deniers have billions of dollars at their disposal ... But I can tell you we're going to fight them every step of the way until we get this state on a sustainable path forward."
http://www.grist.org/climate-skeptics/2011-12-16-new-approach-to-climate-deniers-launch-them-into-space

http://ilmastohuijaus.blogspot.com/2011/12/ilmastotelogia-paniikissa-ipccn.html
Poliittiseen ja uskonnolliseen vapauteen kuuluu, että vaikka ilmastonmuutos olisikin totta (tieteellisessäkin mielessä) niin siltikään ei tarvitse sen johdosta ryhtyä mihinkään toimenpiteisiin. Ilmastonmuutos ei ole mikään peruste ihmisoikeuksien ja poliittisten tai uskonnollisten oikeuksien väheksymiselle ja halveeraamiselle. Mitenkään hyväksyttävää ei myöskään ole ilmastouskovaisten tai denialistien uhkaileminen tai muukaan henkinen- tai fyysinen väkivalta.
http://juffo.blogspot.com/2011/12/suomen-vaalit-ja-nwo.html

Uskontojen puolella henkinen ja fyysinen väkivalta on yleinen käytäntö, mutta se ei ole silti mitenkään hyväksyttävää.
http://arhikuittinen.puheenvuoro.uusisuomi.fi/91765-onko-kirkkoministeri-rasanen-luterilainen-vai-amerikkalainen-evankelikaalifundamentalisti

http://alastontotuus.blogspot.com/2010/04/myos-perheet-saadaan-lihoiksi.html

http://gordioninsolmu.blogspot.com/2008/04/vapaakauppa-ja-globalisaatio.html

http://tiedemies.blogspot.com/2011/11/aika-ja-tila.html

http://ilmastorealismia.blogspot.com/2011/12/kun-vihrea-ilmastokokous-maailman.html


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti