torstai 29. joulukuuta 2011

Haavistolla kova kannatus sosiaalisessa mediassa

Vihreiden presidenttiehdokkaan Pekka Haaviston Facebook-fanien määrä on kasvanut tuhansilla lyhyessä ajassa joulukuun loppupuolella.Sauli Niinistön Facebook-sivuilla on yhä eniten ''tykkääjiä'', mutta Haavisto-fanit eivät ole enää kaukana. Tiedossa on suorastaan Fb-fanitaistelu.
http://www.iltasanomat.fi/presidentinvaalit/pekka-haaviston-fb-fanit-hengittavat-pian-niinisto-fanien-niskaan/art-1288438515436.html

Haavistolla on kova kannatus Facebookissa. Tämä presidentin vaali on vaikea äänestäjälle, koska ehdokkaat ovat niin heikkoja ja huonoja. Niinistö on täysin yliarvostettu poliitikkona ja itse en mielelläni äänestäisi häntä. Niinistö ei ole kovin älykäs ja on kovin yksioikoinen. Hyviä ehdokkaita ei yksinkertaisesti ole ja ilmeisesti Pekka Haavisto on vaihtoehdoista parhaimpia jos ei paras. Paavo Lipponen on liian vanha ja Paavo Väyrynen kulunut. Timo Soinin (Persu) yhteskunnalliset näkemykset ovat liian radikaaleja. Timo Soini on kykenemätön hoitamaan Presidentin tehtäviä. Timo Soini on siitä erikoinen ehdokas, että hänellä ei ole minkäänlaista kokemusta oikeasta politiikasta Persujen ulkopuolella ja muutenkin hän on todellinen untuvikko. Lisäksi Timo Soini edustaa huomattavan ahdasmielistä poliittista perinnettä, joka jäsentää todellisuutta lähinnä vihan kautta. Jäljelle jäävistä ehdokkaista Pekka Haavistolla on ylivoimaiset meriitit ja kokemus. Itselle Timo Soinin äänestäminen kävi mahdottomaksi hänen aborttikantojensa tultua julkisuuteen. Katolilaisuus ei sinällään ole este Presidenttiydelle mutta abortin vastustaminen on.
http://www.kansanuutiset.fi/mielipiteet/lukijoilta/2710797/vihreilla-haluja-flirttailla-persujen-kanssa

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti