perjantai 23. joulukuuta 2011

Patriot ohjuskriisi

Patriot ohjusten kuljetus (Kotkan satama, ms Thor Liberty) voidaan tulkita poliittisesti monella tapaa. Yksi mielenkiintoinen mahdollisuus on jos ohjusten todellinen määränpää olikin Suomi ja Humppilan lentokenttä. Sinällään Suomi ei ole Saksasta-Etelä-Koreaan olevalla logistisella reitillä eli kertomuksessa on suuri epäuskottavuuden leima.
http://www.wolframalpha.com/input/?i=distance+germany+south+korea

NATOn valmistautumiseen sotaan Venäjää vastaan sopisi varsin hyvin Humppilan varustaminen Patriot ohjuksilla. Lisäksi Googlen Suomen toimitilat voivat todellisuudessa olla aivan muuta kuin serverikeskuksia. Sinällään itselle on samantekevää, mikä ohjusten todellinen käyttötarkoitus on, koska kannatan vapaata asekauppaa ja jonkun ohjuksen sijainnilla ei ole Jussi Medialle paljoakaan merkitystä.
http://jpoli.blogspot.com/2011/12/patriot-ohjuksia-kotkassa.html

Sotaan ja siihen varustautumiseen kuuluu harhautus eli virallinen tarina ohjuksien matkasta Saksasta Etelä-Koreaan ei ole uskottava. Todellisuus lienee jotain muuta. Ainut tie laivalla Etelä-Koreaan Saksasta ei mene Suomen kautta. Kotkasta pääsee vain Humppilaan eli Humppila lienee oikea osoite ohjuksille.
http://suomenkuvalehti.fi/jutut/kotimaa/ms-thor-liberty-ohjukset-takavarikoitu-miehistoa-kuulustellaan

http://ajattelemista.blogspot.com/2011/12/rajahtava-lasti-kotkassa-2112.html

http://univisionghana.com/?p=1316

http://hd-nhac.blogspot.com/2011/12/trung-quoc-bac-bo-co-lien-quan-en-ten.html
The managing director of the ship's owner, Thorco Shipping, expressed surprise. Thomas Mikkelsen told AFP news agency from Denmark that he was unaware of the matter.
http://israelmatzav.blogspot.com/2011/12/finland-impounds-ship-with-undeclared.html

http://leabright.wordpress.com/2011/12/22/nightmarish/

Itse pidän erikoisena jos taistelutarvikkeita kuljettavaan laivaan lastataan mitään muuta rahtia, koska turhat lastaukset ja purut ovat aina turvallisuusriski. Patriot ohjukset ovat kuitenkin arvokasta teknologiaa eli Kiinalla, Venäjällä jne on intreissä kaapata teknologiaa eli turha vierailu Suomessa on sotilaallisesti järjetöntä. Lisäksi on vielä olemassa yksityisiä tahoja jotka kykenevät kaappaamaan laivoja eli turhaa riskiä lienee turha ottaa.
http://highboldtage.wordpress.com/2011/12/22/finland-impounds-shanghai-bound-ship-patriot-missles-labelled-fireworks/

http://theextinctionprotocol.wordpress.com/2011/12/22/finland-intercepts-clandestine-shipment-of-u-s-patriot-missiles-bound-for-china/

http://www.newsmakertoday.com/69-u-s-patriot-missiles-failed-smuggled-to-china/2825.html

Jonkinlainen mahdollisuus on tietysti, että ohjusten todellinen määränpää oli joko Venäjä tai Kiiina. Itseasiassa tuon vaihtoehdon mahdollisuus on suuri. Käteisrahan puutteessa oleva EU myy ohjuksensa Venäjälle tai Kiinaan salaa Amerikkalaisilta ja sitten joku antaa köyhälle EU:lle pari miljardia euroa lainaa.
http://iowntheworld.com/blog/?p=110980

http://www.prisonplanet.com/finland-finds-patriot-missiles-on-china-bound-ship.html

http://www.nanyangpost.net/2011/12/finland-detains-two-ukrainians-in.html

http://kirjallisuutta-pensionerad.blogspot.com/2011/12/aamulehdelta-jouluaaton-aamutieto.html

http://defensetech.org/2011/12/22/ok-guys-who-sent-patriot-missiles-to-china/

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti