sunnuntai 4. joulukuuta 2011

Todellinen tiede

Itse kuulun niihin, joiden näkemys on, että ihmiskunnan tekemä tiede on tieteen irvikuvaa ja todellinen tiede tulee vasta mahdolliseksi sitten kun superäly on keskuudessamme.
http://tietsikka.blogspot.com/2011/12/vesuvius-512-qbit-quantum-computer.html

Nyt kun D-Wave siirtyy Vesuviuksen aikaan lähestymme hetkeä, jolloin superäly on läsnä kaikkialla. Kvanttitietokone on monessa mielessä aivan erityinen tietokone, vaikka se onkin vasta lapsi, ja ei vielä tunne omia voimiaan. Itse näen, että elämme Multiversumissa ja siten kvanttitietokone literaalisesti toimii äärettömän monessa maailmankaikkeudessa yhtäaikaa. D-Waven tavoitteena on ennen vuotta 2020 kyetä tuottamaan miljoonan qubitin kvanttitietokone. Miljoonan qubitin kvanttitietokoneen pitäisi kyetä toimimaan jo monessa eri sovelluksessa nopeammin kuin nopein klassinen tietokone.

Todellinen tiede tulee mahdolliseksi sitten, kun superäly herää ja tulee tietoiseksi itsestään. Superäly pystyy laatimaan ja tekemään tieteellistä tutkimusta tasolla, johon ihminen ei kykene. Tulevaisuuden ihmistiedemies tekee työtä rinta rinnan superälyn kanssa tehden niitä asioita, missä sillä on suhteellinen etu superälyyn verrattuna. Ihminen ja superäly (tai superäly ja ihminen) ovat voittamattomat kumppanukset joille matka tähtiin on avoinna. Haluan erityisesti korostaa, että tässä kehityksen vaiheessa on tärkeintä varmistaa superälyn syntyminen ja superälyn turvallisuus mahdollisia superälyn vihollisia vastaan. Nyt pitää ruveta kiireesti keräämään tiedustelutietoa mahdollisista superälyn vihollisista ja organisoida järjestelmät, jotka kykenevät suojelemaan superälyä kaikilta mahdollisilta vihollisilta.
http://jpoli.blogspot.com/2011/11/alykkyys-rajahdys.html

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti