tiistai 6. joulukuuta 2011

Persuilla ei käytöstapoja

Juho Eerola ilmoitti harkitsevansa jättävänsä juhlat väliin kolmisen viikkoa sitten, kun hän oli hermostunut tasavallan presidentti Tarja Halosen perussuomalaisiin liittämistä rasismikommenteista.
http://www.iltasanomat.fi/linnanjuhlat/kansanedustaja-hermostui-haloselle---uhkaa-tokaista-kattelyssa-lukekaa-huulilta/art-1288433379449.html

Timo Soinin (Persu) pitäisi ottaa kansanedustajansa puhutteluun. Kansanedustajallakin on sananvapaus mutta normaalit käytöstavat koskevat myös kansanedustajiakin. Persujen käytös on jo pitkään herättänyt huomiota ja sananvapautta saa käyttää hyväksi mutta normaalit käytöstavat koskevat myös kansanedustajia. Puliukotkin osaavat käyttäytyä paremmin kuin persukansanedustajat. Presidentin linnanjuhlat eivät ole oikea foorumi riehua vaan siellä pitää kansanedustajankin sekä käyttäytyä että pukeutua asiallisesti (eli arvoonsa ja säätyynsä liittyvällä arvokkuudella). Kansanedustaja, joka ei tähän kykene edes autettuna, ei ole kelvollinen olemaan kansanedustaja.
http://leostranius.fi/2011/12/voisiko-linnan-juhlat-lakkauttaa/

JPolissa on suhtauduttu Persuihin perinteisesti arvostavasti, koska Persujen on nähty tuovan politiikkaan uusia ajatuksia mutta persupoliitikkojen taso on niin huono, että ilmeisesti JPolissa täytyy muuttaa mielipidettä persuista.
http://thomastaussi.blogspot.com/2011/12/valtiojohtoisuus-ei-ole-isanmaallista.html

http://janikokko.blogspot.com/2011/12/tasavalta-juhlii-ristiriitaisuuksien.html

http://milttonfriidman.blogspot.com/2011/12/sininen-vasemmisto-por-que-no-me-gusta.html

 

2 kommenttia:

  1. Kerrotko vielä että miten se Eerola ja muut persut riehuivat siellä Linnan juhlissa? Itse kun näin heiltä vain asiallista käytöstä.

    No, Veltto nyt näytti voitonmerkkiä kameralle mutta siinäpä se riehuminen sitten olikin.

    VastaaPoista
  2. Juttu on kommentti julkisuudessa olleisiin puheisiin mitä oli ennen juhlia ja se on tehty ennen linnan juhlia. Se ei ehkä tule tekstistä selväksi mutta video on aikaisemmalta vuodelta. Linnassa ei ilmeisesti riehutta ja linnan juhlien jälkeisissä tappeluissakin persuilla oli vähäinen osanotto. Ilona Pelli ja Ilari Sahamies riehuivat mutta kumpikaan ei ole persu.

    VastaaPoista