sunnuntai 18. joulukuuta 2011

Timo Soini uskonnollinen hihhuli?

Uskonnollisilla fundamentalisteilla on käsitys ja toive, että uskonto menee yhteiskuntasopimuksen, psykologian, ihmisoikeuksien ja etiikan yli. Tämä ei ole demokraattisen yhteiskunnan näkemysten mukaista yhteiskuntasopimusta.
http://arhikuittinen.puheenvuoro.uusisuomi.fi/91673-ihmeilla-ihmisoikeuksia-vastaan-soinin-ja-imaamin-unelma-kirkkovaltiosta

Timo Soinin (persu) katolisuus ja muu uskonnollinen hihhulointi on järkyttävää katsottavaa. Katolinen uskonto on vielä järkyttävämpi kuin Islam ja itse katselisin mieluullin syvästi muhamettilaista Timo Soinia kuin katolista. Uskovaisuus sinällään, jos siihen ei kuulu turhaa hihhulointia, voi olla poliitikolle sopivaa mutta, koska vielä tähän päivään asti ei ole saatu minkäänlaista tieteellistä todistusaineistoa Jumalan olemassaolosta, niin Jumalan tahtoon vetoaminen on silloin lähinnä naurettavaa. Timo Soini on mielipiteisään vedonnut Raamattuun, mutta Raamattu ei ole missään auktoriteettiasemassa ja sen antamat ohjeet eivät ole enää kovin järkeviä.
http://www.nelonen.fi/uutiset/kotimaa/uutinen/nunna-%E2%80%9Dk%C3%A4%C3%A4nnytti%E2%80%9D-soinin-katolilaiseksi-%E2%80%9Dh%C3%A4n-puhui-ihmeellisi%C3%A4-asioita%E2%80%9D

Itse en pidä harhoja kokevaa ja niitä totena pitävää ihmistä kykenevänä toimimaan Suomen Presidenttinä. Uskovaiset pitävät aistiharhoja tosi totena ja se on paha virhe. Sinällään ihmiset kokevat paljonkin aistiharhoja ja se on normaalia, mutta ihmisen pitäisi myös ymmärtää, että kyseessä on aistien ja keskushermoston tuottama häiriö tai informaation käsittelyn "virhe", ei mitenkään tosi todellinen ilmiö vaan unen kaltainen fantasia. Emmehän me yleisesti pidä Harry Potteriakaan totena muuten kuin kulttuurisessa mielessä. Miksi antaisimme muillekaan harhoille sen suurempaa valtaa itsemme yli?
http://finnsanity.blogspot.com/2011/12/presidentinvaalit-niinisto-presidentti.html

Itsesuggestion ja taitavien suggestoijien vaikutuksesta Suomen kansa ja koko maailma elää harhassa ja valheessa. Tästä harhasta emme kykene heräämään millään, mutta ehkä voimme pyrkiä siihen, ettemme vajoaisi aina vain syvempiin harhoihin ja valheisiin vaan pystyisimme edes hallitsemaan harhojamme.
http://jpoli.blogspot.com/2011/12/durban-katastrofi-luonnolle.html

http://finnsanity.blogspot.com/2011/12/opus-dein-lihallinen-kuritus-ja.html

Missään nimessä Luterilaisen kirkon ei pidä palata Katoliseen kirkkoon takaisin, vaan Lutherin uskonpuhdistusta pitää mieluummin kiihdyttää ja poistaa kaikkia magia. Mitä hyötyä suomalaisille on katolilaisesta höperö opista ja turhasta magiasta? Ei mitään.
http://www.spellsofmagic.com/spells.html

Mitään tieteellistä näyttöä ei ole yhdenkään magian toimivuudesta ja jos ne eivät toimi, ei niitä kannata tehdäkään. Tämmöinen keski-aikainen hihhulointi on järkyttävää katseltavaa. Sinällään koko Paavin toiminta on tälläistä maagista toiminnallisuutta, jolla pyritään vaikuttamaan henkiin (joita ei siis ole olemassakaan).
http://www.greyschool.com/index.php?module=Landing&func=display&page=colors

http://magic-spells-and-potions.com/


 

1 kommentti:

 1. Astrology and vashikaran is science of helping people in whatever they desire and fulfill all dreams, now astrology ha progressed a lot that with the help of vashikaran , black magic and many more techniques all major problems can be easily solved out and can fulfill all the dreams. Pandit rk shastri is vashikaran, black magic expert and specialist can help you with all your major problems of life to make your life more successful, happy and prosper. Now a day’s pandit rk shastri is helping people to get the desired love back.
  black-magic-to-get-my-girlfriend


  black-magic-remedy-to-get-my-boyfriend


  black-magic-make-him-love-me


  black-magic-for-money-spells


  free-vashikaran-mantra


  vashikaran-mantra


  wife-vashikaran-mantra


  black-magic-for-wife


  girlfriend-vashikaran-mantra


  boyfriend-vashikaran-mantra


  black-magic-for-mom


  how-to-control-husband-mind

  VastaaPoista