tiistai 6. joulukuuta 2011

Jussi Lähde valittaa

Haluaisin tuoda erään kokemuksen mukaan kyseiseen keskusteluun. Esiinnyin 29.3.2011 YLE TV2:n Ajankohtaisen kakkosen keskusteluillassa, joka käsitteli verkkokirjoittelua. Esitin ohjelmassa ja samaan aikaan verkkokirjoittelussa, että suomalaisten mediatalojen tulisi oman etunsa takia hyväksyä vain omalla nimellä kirjoitetut kommentit.
http://aamulehdenblogit.ning.com/profiles/blogs/jussi-l-hde-ehdotukseni-nimett-m-n-verkkokirjoittelun-kielt
Ehdotukseni nimettömän verkkokirjoittelun kieltämisestä on sekä väärinkäsitys että tietoinen valhe. Väärinkäsityksen ymmärrän, niitä sattuu itsellenikin jatkuvasti. Valheella on verkossa pitkät jäljet. Juuri tästä syystä pidän parempina ja sivistyneempinä sellaisia keskusteluympäristöjä, joissa esiinnytään vain omilla nimillä.
http://aamulehdenblogit.ning.com/profiles/blogs/jussi-l-hde-ehdotukseni-nimett-m-n-verkkokirjoittelun-kielt

Jussi Lähde valittaa verkossa että hänen kirjoittelunsa ymmärretään väärin. Jussi Lähteen kirjoitustyyli on niin epäselvää, ettei siitä saa mitään selvää mitä Jussi Lähde tarkoittaa kirjoittamisillaan. Jussi Lähteellä ei ole Jussi Median kanssa mitään tekemistä vaikka hän väittääkin olevansa Jussi. Jussi Mediaan ei Jussi Lähteen kaltaisen ihmisen kannata työhakemusta lähettää.

Itse kannatan absoluuttista sananvapautta. Absoluuttinen sananvapaus on sananvapauden gold standard, sen suurempaa sananvapautta ei voi enää saavuttaa. Absoluuttinen sananvapaus käytännössä ainakin minun mielestäni vaatii tuekseen myös absoluuttisen uskonnonvapauden. Absoluuttinen uskonnonvapaus sallii minkä tahansa uskonnon harjoittamisen, muuttamisen, manipulaation, yhdistelyn tai minkä muun tahansa operaation. Absoluuttinen uskonnonvapaus on myös uskonnonvapauden gold standard.
http://jpoli.blogspot.com/2011/12/todellinen-tiede.html

Tieteen ja myös muiden vapauksien olemassaolo todellisuudessa vaatii sitä, että subjekti on kykenevä ymmärtämään ja hyödyntämään todellisuutta (todellisuuksia). Tämä ei kuitenkaan ole yleisesti ottaen totta.
http://murphyssoninlaw.blogspot.com/2011/12/jussit-sananvapauden-rajoittamisesta.html

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti