tiistai 6. joulukuuta 2011

Persut eivät ansaitse suojelua

Miltton Friidman kirjoittaa Persuista.
http://milttonfriidman.blogspot.com/2011/12/sininen-vasemmisto-por-que-no-me-gusta.html

Itse en ole nationalisti vaan globalisti ja vapaan kaupan kannattaja. Itse olen arvostanut Persuja heidän tarjoamansa vaihtoehdon takia mutta tämä tie on kuitenkin pitkälti käyty loppuun, koska Persuilta puuttuu tyyli, taito ja eleganssi kokonaan. Itse kannatan myös globaalia finanssikapitalismia sen klassisessa juutalaisessa muodossa.

Ich bin eine Jude, sanoo Adolf Hitler. Olen postmodernistisen absurdistanin asukas, todellisuus missä multiversumit kohtaavat superälyn. Persujen pitäisi parantaa politiikkansa laatua, koska nyt se ei ole edes surkuhupaista. Homojen vainoaminen on naurettavaa...yleensäkin vihaan ja ennakoluuloihin perustuva politiikkaa johtaa vain resurssien tuhlaamiseen ja järjettömiin poliittisiin operaatioihin, jotka eivät edistä mitään edistämisen arvoista.
"Sininen vasemmisto" on de facto han-suomalaisten kansanpuolue. Puolueessa ei ole mukana minkään Suomen eliitin edustajia. Tästä voidaan päätellä, että "sinisen vasemmiston" aikakaudella niin ulkomaan suhteet, talous ja muu tärkeä saisi politiikassa vain sivuroolin.
http://milttonfriidman.blogspot.com/2011/12/sininen-vasemmisto-por-que-no-me-gusta.html

Idioottien ja moukkien puolue on idioottien ja moukkien puolue vaikka voissa paistaisi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti