maanantai 26. joulukuuta 2011

JPolin linkityspolitiikka

JPoli kannattaa vapaata linkityspolitiikkaa ja vapaata yhteiskuntaa.
JPoliin saa aina linkittää ilman lupaa missä tahansa yhteydessä. Emme sensuroi mitään.

http://jpoli.blogspot.com/2011/10/valta-ja-sensuuri.html

http://jpoli.blogspot.com/2011/12/pamela-geller.html

http://sossumedia.blogspot.com/2011/11/linkitykseen-ei-tarvita-lupaa.html

7 kommenttia:

 1. Hei!

  Tämä sinun blogisi taitaa olla jollakin tavalla ihan tapaus "Bloggerille". Luultavasti toimit sellaisella tavalla, joka ei nyt kyllä jotenkin ole oikein.

  Varo vain, että hakukone ei kohta säädä blogiasi sellaiseksi että se ei näyt missään kun se nyt tuntkeutuu muiden blogien kautta ihan kaikkialle. Ei blogi nyt tällä tavoin voi googlettua ja toimia.

  VastaaPoista
 2. JPoli on huomattavan arvostettu blogi poliitikkojen ja yhteiskunnan eliitin parissa. JPoli kirjoittaa maan taitavimmat filosofit ja poliittiset tarkkailijat.

  VastaaPoista
 3. Poistin linkin kirjoituksesta
  http://jpoli.blogspot.com/2011/12/abortti-naisen-oma-valinta.html

  Yleensä en poista linkkejä mutta kun nyt on Joulu niin poistetaan tämän kerran. Hyvää Joulua.

  VastaaPoista
 4. Hei!

  Poista ihan kaikki linkit. Olen juuri yrittänyt selvittää tätä juttua Bloggerista ja Googlesta ja pääsin sen verran pitkälle, että säännöissä käsketään välttämään turhaa linkitystä ja valitsemaan linkit huolellisesti. Tekstin pitäisi olla omaa sisältöä. Sinä siis taidat murtaa näitä sääntöjä sillä, että mässäilet linkityksillä toisten blogeihin.

  Ole siis ystävällinen ja poista kaikki linkit blogeihini äläkä enää koskaan linkitä blogiini yhtään mitään. Luultavasti muutkin tulevat reagoimaan tähän. En tiedä miten Bloggeri suhtautuu. Ehkä eivät indeksoi suo ollenkaan tai paiskaavat kiinni koko blogisi.

  Opetelle kirjoittamaan. Lue niiden linkkien sisältö ja kirjoita niistä sitten omia ajatuksia sinne blogiisi. Ei tämmösiä listauksia kukaan jaksa katsoa. Tämähän on kuin mikäkin blogilista ja sellainen on jo olemassa! Vähemmän tekstiä voi todellisuudessa tarkoittaa, että sisältöä on enemmän. Blogissasi on nyt aivan liikaa tavaraa.

  Eikä tämä ole mikään sananvapausjuttu tai vapaaseen yhteiskuntaan liittyvä juttu! Sinä häiriköit hakukonetta ja toisten blogeja! Ja häiriköinti ei ole sallittua! Häiriköinnistä voisi yrittää tehdä oikeusjutun ja saada selville, että onko tämä nettihäiriköintiä. Blogini nimi on "abortti" ja aihe on kyllä sellainen, että sellaiseen voi tulla niitä häiriköitä, jotka yrittävät rajoittaa sanavapauttani tässä asiassa. Ja se onkin sitten eri juttu ja häiriköinti on häiriköintiä!

  Ja ole joku muu kuin pelkkä "Jussi".

  VastaaPoista
 5. Enempää en poista kuin sen yhden linkin. JPolia suojelee monet lait: sananvapauslaki, netin käytänteet jne. Vapaus linkitykseen on varsin vahvaa oikeutta. Toivon, että kommentoijat käyttäytyvät hyvin kommentoidessaan. JPolissa ei sensuroida viestejä hevillä mutta toivottavasti lukijat ymmärtävät edes alkeelliset käytöstavat. JPoli ei selittele myöskään omaa julkaisupolitiikkaansa. Olen kirjoittanut siitäkin asiasta eli ne löytyvät kyllä kun jaksaa etsiä arkistosta.

  Sanan- ja uskonnonvapaus on turvattu jo Rooman sopimuksessa.

  VastaaPoista
 6. Käytöksesi ei ole asianmukaista. Koko viimeinen blogikirjoituksesi ei ole muuta kuin pelkkää linkkiä toisten töihin ja etkä ole järjestänyt materiaalia mihinkään erityiseen järjestykseen. Sen lisäksi blogisi on täynnä mainosta, mikä hälventää vielä lisää omaa tekstiäsi! Perehtyisit vähän enemmän oman sisällön luomiseen.

  VastaaPoista
 7. JPolilla on omat toimituspolitiikkansa ja sisältökriteerinsä. Olen postmodernisti kirjoittaja ja logiikan häivyttäminen tarkoituksella on juuri eräs postmodernismin tavoitteista. Yleensäkään täällä ei noudateta mitään ns. logiikkaa tai järjestystä.
  http://fi.wikipedia.org/wiki/Dada

  Itse pidän taide ihanteena juuri Dadaistista tekstiä. En ole mikään moderni kirjoittaja, joka pyrkii selvään logiikkaan jne

  VastaaPoista