perjantai 2. joulukuuta 2011

Paavo Arhinmäki vaalikoneen suosituin

Vasemmistoliiton presidenttiehdokas Paavo Arhinmäki keikkuu edelleen HS:n vaalikoneen sopivimpien ehdokkaiden listan kärkinimenä. Koneen mukaan hän on sopivin ehdokas noin kolmannekselle vastaajista.
http://www.hs.fi/politiikka/Paavo+Arhinm%C3%A4en+ykk%C3%B6ssija+Vaalikoneessa+selittyy+k%C3%A4ytt%C3%A4jien+taustatiedoilla/a1305550558640

Paavo Arhinmäen (vas.) nousu ykkösehdokkaaksi ei ole yllättävää, koska hänen vastaehdokkaansa ovat kaikki varsinaisia pellejä. Paavo Arhinmäen presidenttiyden suurin este on hänen radikaalit teosto myönteiset ajatuksensa, jotka monet kokevat työväenluokan pettämisenä. Paavo Arhinmäen kannattaisi nopeasti tarkistaa kantaansa hyvitysmaksuihin, niin presidenttiys saattaisi olla jopa mahdollinen, miksei jopa todennäköinen. Paavo, eikö presidenttiyden takia kannattaisi uhrata taiteilijat? Poliitikon pitää osata tehdä johtopäätökset ja presidenttiys vaatii työväenluokan perinteen kunnioittamista.
Arhinmäki on yllättävän taitava poliitikko eli presidenttiys voisi onnistua, jos teosto maksuista päästään sopivaan ja kivaan yhteisymmärrykseen. Itse toivoisin näkeväni Arhinmäeltä työväenluokkaisen rehdin suomalaisen miehen toimet eli koko hyvitysmaksujärjestelmä poistetaan. Tälläinen rehti teko kyllä huomioitaisiin ja sillä presidenttikampanja saisi ihan toisenlaista nostetta.
http://maalaisjarki.blogspot.com/2011/11/marraskuun-anti-suomalainen.html

http://pjarvinen.blogspot.com/2011/12/ei-hyvitysmaksua-tietokoneelle.html

1 kommentti:

  1. Täysin mitätön pojannulikka, joten ylistyspuheesi olkoon mitätön.

    Nuori/vanha kommunistin sirpale Syúomen PRESIDENTIKSI? OLETKO PÄÄSTÄSI VIALLA? VEIKKAAN JA USKON OLEVANI OIKEASSA, KYLLÄ OLET.

    VastaaPoista