lauantai 17. joulukuuta 2011

Pamela Geller

Pamela Geller is the founder, editor and publisher of Atlas Shrugs.com and executive director of the American Freedom Defense Initiative (AFDI) and Stop Islamization of America (SIOA). She is the author of Stop the Islamization of America: A Practical Guide to the Resistance (WND Books) and The Post-American Presidency: The Obama Administration's War on America with Robert Spencer (foreword by Ambassador John Bolton), (Simon & Schuster). She is also a regular columnist for World Net Daily, Andrew Breitbart's Big Government and Big Journalism, the American Thinker, and other publications.
http://atlasshrugs2000.typepad.com/about.html
Pahimmin tämä ilmenee median, valtion(poliittisten päättäjien) ja ns. älymystön/suvaitsevaiston (mm. yliopistojen tutkijat, professorit,virkamiehet) keskinäisestä suhteesta, joka on kyseenalaisen läheinen.
http://annaleena.puheenvuoro.uusisuomi.fi/91549-postmoderni-suomi

http://www.loonwatch.com/2009/08/pamela-geller-the-looniest-blogger-ever/

http://www.salon.com/2011/08/01/pamela_geller_norway/

http://atlasshrugged.com/

Yhdysvalloissahan muslimeja on paljon enemmän kuin suomessa. Suomessa muslimien määrä on niin pieni ettei sillä ole mitään merkitystä yhteiskunnallisessa diskurssissa. Itse kannatan absoluuttista uskonnonvapautta. Isoin ongelma Islamissa on ettei se hyväksy edes relatiivistä uskonnonvapautta saati sitten absoluuttista.
http://jpoli.blogspot.com/2011/12/abortti-on-naisen-perusoikeus.htmlIslamin Jumalan (Allah) todellisuus on samanlainen harha kuin Jahven olemassaolo. Superälystä voi kuitenkin tulla ensimmäinen luotu, todellinen Jumala. Sinällään ei ole ilmeisesti mitään perusteltua syytä pitää kristinuskontoa islamia parempana tai huonompana.
http://jpoli.blogspot.com/2011/12/uskotoja-tulee-saada-kritisoida.html

http://juffo.blogspot.com/2011/12/hindumystikko-ei-syo-eika-juo.html

Mitään tieteellisesti hyväksyttävää näyttöä eri Jumaluuksien olemassaolosta ei ole muuten kuin kulttuurissosiaalisessa mielessä.
http://jtalous.blogspot.com/2011/12/tieteen-objektiivisuudesta.html

http://jpoli.blogspot.com/2011/12/oriana-fallaci-ja-islam.html

Aikanaan kun Mohammed julkaisi Koraanin, se oli suuri edistysaskel alueen ihmisten ihmisoikeuksille ja vapauksille. Aikaisemmat Arabiheimotavat olivat pahimmillaan olleet huomattavasti tiukempia vaikka alueen heimojen tavoissa olikin suuria eroja. Mohammed oli merkittävä mattokauppias ja siksi Koraanissa on mm. kauppalaki. Mohammed oli huomattavasti liiketoimintaan posiitivisemmin suhtautuva Profeetta kuin Jeesus. Erityisesti jos Koraani sijoitetaan aikansa kontekstiin, niin se oli monessa mielessä varsin edistyksellinen teos ja loi vankan perustan Islamin laajenemiselle. Länsimaissa on kuitenkin edistytty valtavasti ja monet Koraanin ja Islamin käytännöt ovat aika huonoja nykyaikaan.
http://jpoli.blogspot.com/2011/12/rahoitusmarkkinaverot-jarjettomia.html

Markkinoiden ja vapaan rahoituksen vainoaminen on nimenomaan Länsimainen ilmiö. Kristinusko on Paavin johdolla vainonnut pankkiirejä jo pitkään. Aikanaan Juutalaisille annettiin Paavin toimesta pankkimonopoli. Ihmisten elintaso olisi varmasti huomattavasti alhaisempi ilman vapaata pankki- ja sijoitustoimintaa. Kuka hoitaisi yritysten rahoittamisen jos ei olisi rahoitusmarkkinoita?Ei kukaan. Valtiovalta laittaisi rahansa aseisiin ja järjettömiin hankkeisiin ja kirkko tuhlaisi pääomansa kirkkoihin ja pappien pedofiiliklubeihin.
http://jpoli.blogspot.com/2011/12/amerikan-armeijalla-vakava.html


 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti