perjantai 30. joulukuuta 2011

Teknologia ja Kristus

Mirjaleena Isoaho kirjoittaa antikristuksesta.
http://mirjaleenaisoaho.puheenvuoro.uusisuomi.fi/92565-antikristuksen-maailma-nyt

Kristus-Antikristus on dualistinen teoreettinen käsite. Hyvä-Paha dimensio. Tosin absoluuttisen todellisuuden luomus. Olen jo aikaisemminkin kirjoittanut, että kristinusko loi kiinnostuksen äärettömään ja tämä mahdollisti läpimurtoja matematiikassa ja fysiikassa. Äärettömän suuren käänteisluku on äärettömän pieni. Äärettömän pienen muutoksen ymmärtäminen loi pohjan  derivaatalle ja integraalille ja ne mahdollistivat nykyfysiikan ja matematiikan synnyn. Kristinuskolla on siis ollut jonkinlainen kontribuutio ihmiskunnalle vaikka aikanaan kristityt tappoivat kaikki Rooman imperiumin tiedemiehet ja insinöörit. Lisäksi kirjastojen ja noitien/shamaanien/tietäjien polttaminen on aina ollut kristityistä hauskaa.
http://fi.wikipedia.org/wiki/Jin_ja_jang

Kaikki ihmisen tekeleet ovat aina inhimillisiä. Meistä kukaan ei ole Jumala eikä Luoja, eikä tule koskaan olemaan, vaikka me olemmekin Hänen kuviaan. Huolimatta nykytieteen ja -teknologian rahoittajien grandiositeetista eli suuruudenhulluudesta, he eivät ole jumalia. Heidän keinotekoinen maailmansa kaikessa karmeassa globaalissa laajuudessaan tulee aina pätkimään, tökkimään ja lopulta kaatumaan.
http://mirjaleenaisoaho.puheenvuoro.uusisuomi.fi/92565-antikristuksen-maailma-nyt

Isoahon kritiikki kohdistuu siihen yhteiskunnallisteknologiseen muutokseen, jossa nyt elämme. Siirrymme luodusta (Jumalan) tehtyyn maailmanjärjestyksen aikaan. Jo aikanaan Marx ennusti, että tämä siirtymä on edessä ja se on väistämätön.
Tästä pääsemme tähän hetkeen, jossa olemme. Tämä uusi uljas keinomaailma (hyvänä esimerkkinä GMO) muistuttaa Luojan luomaa maailmaa, mutta on siitä irvikuva. Ja kuten edellisessä kirjoituksessani kuvasin, Uuden maailmanjärjestyksen pääjehu Luojalta varastamissa saappaissaan näkee ja kuulee meidät kontrolliteknologiallaan sekä päinvastoin kuin todellinen Luojamme, hän auttaa meitä kaikessa pahassa ja vahvistaa heikkouksiamme.
http://mirjaleenaisoaho.puheenvuoro.uusisuomi.fi/92565-antikristuksen-maailma-nyt

Samallalailla kuin metallien kesyttäminen luo sotateollisuuden ja teknologian. Teknologia etenee vääjäämättömästi yhä korkeampia materiaalien ja todellisuuksien hallinnan tasoa. Nyt olemme siinä vaiheessa kehitystä, että materian hallinta on jo varsin korkealla tasolla ja tietokoneet pystyvät ymmärtämään ja näkemään aineen syvintä olemusta ja siitä kyetään valmistamaan koneita (Nanoteknologia, Memristor, kvanttitietokone jne).

Aikanaan kristikunnan pelot ovat luultavasti lähteneet Rooman imperiumin pyrkimyksistä hallita teknologian avulla luojan luomaa. Nyt vasta Yhdysvallat kykenee hallitsemaan Antikristuksen tavoin todellisuutta ja totuutta.
Voit turvata häneen. Hän varjelee sinua kuolemalta maan päällä, Hänen tutkijansa tekevät kovasti töitä että eläisit kauan maan päällä. Sinua valvotaan kameroilla, rokotetaan, lääkitään, ettei mitään pahaa sinulle tapahtuisi.
http://mirjaleenaisoaho.puheenvuoro.uusisuomi.fi/92315-aikajana-osa-ii-han-tietaa-sinusta-kaiken-ei-herkille

http://juffo.blogspot.com/2011/12/rauni-leena-luukanen-kilde-vaittaa-etta.html

http://helihamalainen.puheenvuoro.uusisuomi.fi/92573-mita-on-antikristillisyys-ja-antikristuksen-tyo

http://humanityplus.org/2011/07/natasha-vita-more-new-chairman-of-humanity/

http://zinniajones.com/blog/transcripts/the-pursuit-of-technological-immortality/

http://zinniajones.com/blog/transcripts/the-singularity-a-problem-to-solve-to-solve-more-problems/

http://jpoli.blogspot.com/2011/12/kiina-ja-teknologia.html

http://jpoli.blogspot.com/2011/12/absoluuttinen-uskonnonvapaus.html

Teknologian kehityksessä on se ongelma monelle, että se muuttaa lopullisesti kaiken. Teknologian kehitys on pitkälti riippuvainen väestöstä ja kysynnästä. Nykymaailmassa ihmisiä on niin paljon, että mikään ei-teknologinen yhteiskunta ei kykene elämään ilman muiden hyväntahtoisuutta. Luonnolliset talouden dynamiikat pakottavat järjestelmän sitten korkeampiin materian hallinnan tasoihin.
http://mikkolahti.puheenvuoro.uusisuomi.fi/92581-onko-suomessa-riivaajien-vaivaamia-ihmisia

http://mlahti.blogspot.com/2008_10_01_archive.html


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti