torstai 8. joulukuuta 2011

Tietokoneettomille ei pidä antaa etuja eikä kannustusta

Kuluttajaliitto vaatii, että tietokoneettomille kuluttajille turvataan edelleen mahdollisuus saada tarvitsemiaan palveluja kohtuullisella hinnalla ilman lisämaksuja ja muilla ehdoilla.
http://www.verkkouutiset.fi/index.php?option=com_content&view=article&id=68351:qpitaeae-olla-oikeus-elaeae-ilman-saehkoeisiae-palvelujaq&catid=2:kotimaa&Itemid=31

Tietokoneettomuus on nyky-yhteiskunnassa valinta. Yhteiskunnan ei tule kannustaa tai mahdollistaa tälläistä elämäntyyliä vaan tietokoneettomien tulee kantaa elämäntapansa kustannukset itse. Missään nimessä ei saa syntyä sellaista käsitystä, että olisi oikeus elää tietokoneettomasti.
http://kermakalja.livejournal.com/2750.html

http://ilonasi.blogspot.com/2011/07/tietokoneettomat-illat.html

http://ihanatnortit.blogspot.com/2011/01/50-luvun-kotirouva.html

Tietokoneeton koti on kauhistus.
http://naillakulmilla.blogspot.com/2011/11/hymya-ja-naurua_21.html

http://tietsikka.blogspot.com/
Vanhusväen pitäisi pikkuhiljaa ymmärtää, että yhteiskunta ei rupea maksamaan tietokoneetonta elämää. Pankki- tai postipalveluja ei saa takaisin riehunnalla.
http://lappoliisat.blogspot.com/2011/05/my-day-feels-just-like-night.html

Nuorille on tullut trendikkääksi pitää nettipaastoja mutta tälläisen paastoamisen saa jokainen maksaa itse.
http://taloustuubi.blogspot.com/2010/12/talouden-seuranta-ilman-tietokonetta.html

http://twisted.vuodatus.net/blog/2182352
Vanhemmalle väelle tälläinen nettipaastoilu tahi muu tietokoneettomuus ei ole sopivaa vaan turmiollista.

Mutta ei eukkomamma ole ainoa kummajainen, vaan tuntee muitakin, jotka työ, levon, sairauden, työttömyyden, periaatteen,  netin puuttumisen tahi jonkin muun syyn takia elävät vain tässä reaalimaailmassa. Tuleeko meistä ajan kanssa joku toinen sääty, yhteiskunnan (alempi) rinnakkaisluokka, jota SIELLÄ surkutellaan? Vai erityvätkö naamalliset ja naamattomat kahdelle eri kehityksen tielle? Jo nyt tietokoneettomuus ja netittömyys ovat uhka saada tasavertaisesti yhteiskunnan tuottamia julkisia palveluja. Joko kohta vaaditaan kirjautumaan Facebookia, että ne saa?
http://www.leminkirjava.fi/2010/08/naama-kirjassa/


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti