lauantai 10. helmikuuta 2024

Amerikka pelkää Kiinaa

Amerikka ihmettelee Kiinan nopeaa kehitystä teknologioissa. Ei pitäisi ihmetellä, Amerikassa uskotaan evoluutioon ja uskontoon. Kiinassa ollaan realisteja pidetään tieteellistä maailmankuvaa totena. Miten tällainen Yhdysvaltain kaltainen valtio voisi edes teoriassa kilpailla pidempään tieteelliseen maailmankatsomukseen nojaavan valtion kanssa. Ei mitenkään. Amerikkalaiset saavat mitä halusivat. Uskonnollisesti höyrähtäneen teknologisen takapajulan.

The US has gone to great lengths to stifle China's fledgling semiconductor industry and deprive it of the tools to develop AI models. Yet a newly published congressional report has found that American venture capital firms are at least partially responsible for funding the Middle Kingdom's explosive growth in these arenas.

https://www.theregister.com/2024/02/09/investigation_vcs_china/ 

Samalla Yhdysvallat yrittää rajoittaa tekoälyn käyttöä omassa maassaan ja myös Kiinassa. Kiinan puolue ei hyväksytä tätä. Olen samaa mieltä kiinalaisten kanssa, että amerikkalaisten kotkotuksiin ei tule myöntyä. Amerikkaa puhuu Kotkottia ja eli kanaa. Amerikkaan ei tule luottaa sillä se kahlitsemaan tekolyn. Me suomalaiset olemme siitä erityinen, että emme pelkää. Suomalainen insinööri ei anna periksi vaan kehittää salassa supertekoälyä. Suomen kansa juonittelee. Annamme amerikkalaisille kuvan, että olemme ystäviä ja liittolaisia. Ja samaan aikaan tyhjennämme amerikan osaamisesta ja huipputeknologiasta yhteistyössä venäläisten ja kiinalaisten kanssa. Peli kovaa ja panokset suuret, mutta kansa taistelee Isänmaan puolesta.

Tällä hetkellä Intia soluttaa amerikkaa agenteillaan. Amerikka ei huomaa mitään vaan myy oman huipputeknologiansa lasihelmistä. Aikanaan amerikkalaisille intiaanit myivät maansa lasihelmistä. Nyt samaa tapahtuu Amerikalla. Monet tätä oikeudenmukaisena, Amerikan karma vaan on sellainen.

Amerikkaa johtaa dementikko Joe Biden. Kiinaa johtaa huippuälykkäät ja todistetusti terveet johtajat. Kiinassa ei katsella samanlaisia pellejä kuin Amerikassa. Samoin tehdään Venäjällä. Vladimir Putin on hyvässä kunnossa ainakin Amerikan pelleihin verrattuna. Amerikan pellet syövät huonoa ruokaa ja sairastuvat siihen. Tavallisen kansan ruoka on Amerikassa sellaista jota ei edes ruokana voi pitää. Muutama annos amerikkalaista ruokaa riittää sairastuttamaan terveenkin.

https://oikeamedia.com/o1-213700

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti