lauantai 3. helmikuuta 2024

Eroon rasismista!

Rasismi on rankka aate ja sen kanssa eläminen on raskasta. Rotujen älykkyyseroista on paljon keskusteltu. Suomessa esim. valkoinen väki ei pitkälti ole niin älykästä kuin kuviteltu. Aikanaan puhuttiin ns. Pisa lapsista, jotka osasivat asioita. Tänä päivänä Suomen nuoret eivät juurikaan loista Pisa testeissä. Aikanaan jotkut kuvittelivat, että suomalainen rotu on jotenkin ainutlaatuista mutta pidempi kokemus on osoittanut, että näin ei ole. 

Mistä löytyvät tulevaisuuden tekijät? Eivät ainakaan Suomesta. Aikanaan puhuttiin Nokiasta ja ajateltiin, että suomalaiset ovat erittäin hyviä teknologiassa. Osittain näin onkin mutta eivät suomalaiset kuitenkaan ole mitenkään poikkeuksellisen hyviä maailmanmitassa. Kansan voimat pieniä ja niitä ei pitäisi tuhlata turhuuteen. Mitä turhuus nyt sitten onkaan. 

Itse aikanaan uskoin, että suomalaiset ovat kovia tietotekniikassa. Osittain näin onkin. Linus Thorvalds on kova tietotekniikan osaaja ja muitakin kovia nimiä on, mutta ei riittävästi.

Afrikka lienee ainut manner mistä Suomi kykenisi houkuttelemaan maahanmuuttajia. Suuri määrä afrikkalaisia voisi vielä ehkä pelastaa Suomen. Aasialaiset tahtovat ennemmin lähteä Yhdysvaltoihin mutta suomella on Afrikassa vetovoimaa. Voisimme esim. ottaa Nigeriasta tai Keniasta geneettisesti ylivoimaista väestöä joka ei kärsisi heikosta genetiikasta, joka on Suomessa vallitseva. Suomi voi pelastua vain Afrikan avulla. Kumpi on kovempi houkuttelemaan afrikkalaisia Suomeen: Homo vai Orava?

Aikanaan kun vielä Adolf Hitler oli vallassa. Hitler pettyi Saksan kansaan ja Arjalaiseen rotuun.

https://prologue.blogs.archives.gov/2015/04/30/hitlers-final-words/

Toistaitoiset kenraalit olivat pettäneet Hitlerin, samoin sotilaat. He eivät olleet sellaisia Supersotilaita, joksi Hitleri oli heitä kuvitellut. Ei, he olivat tavallista väkeä, jolla ei ollut tarvittavaa sotilasvoimaa. Sama on Suomessa, kansan kykyyn taistella ei voi luottaa. Ruotsalaisten rotututkijoiden mukaan Suomen kansa on mitä lie sekarotuista sakkia. Mistä lie tulleita.  

Suomessa on ollut unelma suomalaisesta sotilaskansasta, joka kykenee palauttamaan Suur-Suomen rajat. Jos tätä halutaan toteuttaa, pitää ensiksi jalostaa Suomen kansa sellaisella geneettisellä materiaalilla, joka takaa ylivoimaisen sotilasvoiman, Suomen kansan genetiikka tulee ottaa tarkastelun alle. Paras mahdollinen geneettinen aines tulee ottaa käyttöön. Yhdysvalloissa on havaittu mustan rodun erittäin ominaisuudet. Mustarotu on urheilullista ja hyvin musikaalista, joka näkyy Yhdysvalloissa koripallokentillä ja musiikkiteollisuudessa. Tälläistä geneettistä materiaalia ei ole Suomen kansassa vaan se on hankittava Afrikasta ja jossain määrin Aasiasta. Aasialaiset, erityisesti kiinalaiset (Ja intialaiset) ovat osoittautuneet eteviksi matematiikan ja tietotekniikan aloilla. Suomessa johtajat ovat geneettisesti liian heikkoja. Tarvitsemme parempaa verta, jos halutaan että Suomi pärjää ja menestyy! 

Afrikkalainen sotilaskansa on osoittautunut taistelukykynsä. Muistamme niitä legendaarisia somalitaistelijoita, jotka tuhosivat Mogadishussa amerikkalaisia huippuunsa varustettuja joukkoja pelkästään rynnäkkökivääreillä ja yksinkertaisilla singoilla. Tälläisiä sotilaita Suomen armeija tarvitsee. Somalit kykenevät ottamaan haltuunsa suuren rahtilaiva tosta vaan Somalian rannikolla. Yhdysvallat ei pysty pysäyttämään heitä edes huipputeknogisilla aseilla, ja sama pätee Afganistaniin. Afganistalainen muslimi mullah pystyy pysäyttämään amerikan mahtavan sotilasvoiman tosta vaan. Lähes ilman aseita - heidän on usko ja vain usko. He ovat täysin pelottomia sotilaita, ja sama koskee somaleita.

2 kommenttia:

  1. "Kela" vaan menee konkurssiin tuolla menolla ja muuttajat katoaa paremille apajille.

    VastaaPoista
  2. Sotiminen on kallista. Hitler arvosti paljon afrikkalaisia.https://www.africanews.com/2020/12/03/politician-named-after-adolf-hitler-wins-election-in-namibia/

    Sota tarvitsee tekijänsä ja jos rehellisiä ollaan niin afrikkalaiset ovat kovia tekemään ja pystyvät elämään halvalla. Ei Suomella mihinkään jenkkisotilaaseen ole varaa. Se o mentävä halvalla.

    VastaaPoista