keskiviikko 14. helmikuuta 2024

Trump päättää!

Amerikan tuleva presidentti ei leiki enää eurooppalaisten leikkejä. Amerikassa eurooppalaisperäiset vähänevät jatkuvasti. Syntyvyys on pieni ja maahanmuutto suuri. Väki vaihtuu. Ja hyvä näin. Kansan väri vaihtuu, ja perinneväri valkoinen katoaa minne lie katoaakin. Eurooppa saa oppia pärjäämään yksinään oman hulluutensa kanssa. 

Trumppi ei usko eurooppalaisten satuihin rauhasta, harmoniasta ja ilmastonmuutoksesta. Trump painaa täysillä ja siinä menossa Eurooppa vikisee kuin lantattu kani.

Nyt lopettaa sodat yksinkertaisella diilillä Putinin kanssa. Putin saa itselleen perinteiset valtiot: Itä-Saksa, Puola, Viro jne. Suomen asemasta ehkä keskustellaan. Lukijat voisivat paikka kommentteihin veikata miten käy Suomen. Suomi palaa Venäjän yhteyteen perinteiseksi parhaimmillaan "puoluteettomaksi" valtioksi, joka ottaa tarkasti vaarin mitä Kremlissä sanotaan. 

MIksi Amerikka tukisi Suomea? Ei mitään rationaalista syytä. Amerikka tarvitsee vähät voimansa kilpailuun Kiinan kanssa. Amerikalla ei yksinkertaisesti ole voimia toimia maailmanlaajuisena "poliisina". Joe Biden on hyväntahtoinen vanha hölmö dementikko. Pelle, vara pelle.

Tänään Viro pelkää! Pelko on todellista. Viron poliitikkoja ja muuta väkeä on Venäjän mustalle listalla. Nämän listan nimet viedään ensimmäisenä Siperian kuntoutuslaitoksiin, jossa he oppivat, että Neuvostomahtia vastaan ei hyvä lähteä taistelemaan, jos ei ole valmis menettämään kaiken. Tämä on totuus. Minulle on tullut, että suomalaiset veteraanit ovat yhteisrintamassa sanomassa, että jos he olisivat tienneet mitä nyt tietävät. He olisivat yhdessä tuumin sotineet Neuvostoarmeijan puolesta. Tämä on se tarina mitä kerrotaan. Siitä ei puhuta vaan kuiskutellaan: ai sinäkin ollut toisella puolella saatetaan tokaista muka leikillään ja siihen sitten vastataan jotain leikillisesti.

Joku naureskelee Orava Presidentistä, toinen vitsailee homo Presidentistä.

http://natonalla.blogspot.com/2024/02/trump-ei-tue-nato-maata-jos-venaja.html

1 kommentti:

  1. Uhoa tuntuu riittävän, mutta mahtaako se Trumpkaan kuvitella olevansa koko NATO ja tekevänsä puolustusliiton päätökset muista jäsenmaista piittaamatta. Presidentillä on kyllä jenkeissä paljon valtaa, mutta ei pressakaan tee mitä päähän pälkähtää ilman kongressin lupaa tai tukea. No, vaalipuheitahan nuo ovat ja sellaisina kuitattavissa. Huolestuttavinta ehkä on demokraattileirin hajanaisuus ja heikkous. Jotenkin en jaksa uskoa sen Kamalan Harrisin rahkeisiin tosipaikassa.

    VastaaPoista