torstai 15. helmikuuta 2024

Euroviisut

Windows95mania kyllä ihmettelen. Ekaksi mennää UMK:on ja sitten ei haluta lähteä Euroviisuihin. Jos ei lähde, niin sitten toiseksi tulleen pitäisi lähteä. Hullua touhua!

Keisteri on nyt vetäytynyt julkisuudesta pohtimaan, lähteekö hän edustamaan Suomea Euroviisuihin. Hänellä on pari päivää aikaa puntaroida, mikä on hänen kantansa Israelin osallistumiseen. Artisti miettii varmasti myös omaa jaksamistaan.

Tilanne on Suomen viisuhistoriassa ainutlaatuinen. Karsinnan voittanut on lähtenyt riemusta kiljahdellen valloittamaan Eurooppaa. Ensimmäistä kertaa artisti epäröi.

Uuden Musiikin Kilpailun vastaavan tuottajan Anssi Aution mukaan artistilla on vapaus päättää, lähteekö edustamaan Suomea.

Tilanteessa on vain kaksi vaihtoehtoa. Windows95man joko lähtee Euroviisuihin Suomen edustajana tai sitten Keisteri kieltäytyy edustuspaikasta.

Mikäli Keisteri päättää osallistua viisuihin, hänen on valmistauduttava siihen, että Israeliin liittyvä somepainostus jatkuu kisoihin asti. Jos siis maa lopulta nähdään Malmön kisoissa.

Jos taas Keisteri päätyy luopumaan edustuspaikasta, Yle joutuu etsimään toisen edustajan. Aution mukaan tähän on oma proseduurinsa, mutta ei ole halunnut avata sitä Ylen uutisessa tarkemmin.
https://yle.fi/a/74-20074858

Oletettavasti edustuspaikkaa tarjotaan UMK:ssa toiseksi tulleelle Sara Siipolalle. Ja lähtipä Suomen edustajaksi kuka tahansa, tämä joutuu varautumaan samanlaiseen somehöykytykseen.

Pidän kyllä kokolailla ihmeellisenä tuollaista puhetta ettei lähdetä. Jos ei Windows lähde sitten Linuxia peliin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti