keskiviikko 7. helmikuuta 2024

Ydinsota uhkaa!

Maailman yllä leijuu ydinsodan uhka. Länsi aseistuu. Kansalle ei kuitenkaan kerrota totuutta sodasta. Totuus lienee sellainen, että moni euroopan ja Yhdysvaltojen suurkaupunki höyrystyy vedeksi ja tomuksi ydiniskussa. Venäjällä on maailman suurin ydinarsenaali, josta riittä. Berliini, Lontoo, Washingon ja Rooma: kaikki savuna ilmaan. Kaikki, toistan vielä kaikki. Hyvillä Neuvostosuhteilla (eli Venäjä, NL kalskahtaa vahvemmalta) voidaan vielä pelastaa Helsinki. Viro lienee menetetty ja Tukholmallakin voi olla edessä höyrystyminen.

Käytän termiä höyrystyminen synonyyminä ydiniskun lämpövaikutuksella. Sillä tosiallisesti kaikki höyrystyy. Höyrystyykö Helsinki? Ehkä, vielä on aikaa sopia jonkinlainen salainen sopimus Venäjän kanssa siitä, että Helsinki säästetää. Nyt on rohkean politiikan aika. Annetaan Venäjän ja NATO:n tapella keskenään ja pidetään Suomi sodan ulkona.

https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/da866172-e86b-48e0-87fd-3cfda4c8ca0a

https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/1483eda4-1696-47e2-ad3b-e51bb11207e2 

Ihmettelen lähinnä sitä, että nuoriso ei pelkää ydinsotaa. Pelätään ilmastonmuutosta ja ollaan elekapinassa vaikka nämä ovat varsin teoreettisia uhkia. Olisi paljon järkevämpää sulkea Mannerheimintie ydinisku mielenosoituksella ja jättää se ilmastonmuutoshorina saksalaisille.


3 kommenttia:

  1. Tunnut jotenkin unohtavan, että jos Putin oikeasti käy meiskaamaan ydinaseilla, niin hyvästi sitten myös Moskova, Pietari, ja koko joukko muitakin ryssien isompia kaupunkeja. Kyllä niitä perkeleen pommeja riittää Natollakin ja tälläkin hetkellä Jäämerellä risteilee hyökkäysvalmiudessa ohjuksilla varustettuja jenkkien sukellusveneitä.

    VastaaPoista
  2. No, muutama kaupunki sinne tai tänne.

    VastaaPoista
  3. Lisäksi täytyy vielä mainita, että Venäjällä asukastiheys on paljon alhaisempi kuin Lännessä. Eli Venäjälle täytyy ampua paljon enemmän ydinohjuksia kuin Länteen saman tuhovaikutuksen aikaan saamiseksi. Lisäksi Lännen johtajat ovat sellaisia nyhväkkeitä, että heiltä voi mennä puku pöksyyn kun Venäjä tuhoaa muutaman suurkaupunkin. Lännen johtajat voivat hyvinkin laskea ettei kannata vastata Venäjän ydiniskuun ollenkaan vaan hyväksyä tappiot ja vetäytyä.

    VastaaPoista